Wilk do mięsa - Dadaux
W każdym zakładzie przetwórstwa mięsnego wilk do mięsa jest niezbędnym urządzeniem. Dzięki zastosowaniu najlepszych materiałów będzie służył wiele lat.
16277
page,page-id-16277,page-parent,page-child,parent-pageid-16073,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Wilki do mięsa

Proponujemy w naszej ofercie profesjonalne wilki do mięsa, wykonane na bazie wysokiej jakości stali nierdzewnej. Jest to materiał w pełni bezpieczny w kontakcie z żywnością. Nie powoduje zmiany smaku ani innych właściwości przetwarzanych produktów. Ponadto jest odporny na działanie szkodliwych czynników, dzięki czemu urządzenie przez dłuższy czas zachowuje swoją użyteczność.

 

W naszej ofercie dostępny jest nie jeden profesjonalny wilk do mięsa. Maszyny występują w kilku różnych wariantach (z mieszadłem, z chłodzeniem) i wielkościach gardzieli. Umożliwia to przygotowanie produktów spożywczych zgodnie z konkretnymi potrzebami. Posiadamy w naszym asortymencie urządzenia wykorzystywane w zakładach mięsnych, restauracjach, kuchniach hotelowych i pensjonatach, salach weselnych, firmach cateringowych, czy sklepach mięsnych oraz garmażeryjnych.